Digital power

Digital power

Zpět

Jednoduché, ekologické, chytré a spolehlivé

Společnost Huawei se drží konceptu „modulární + inteligentní“ konstrukce a přetváří architekturu chlazení, provozu a údržby a napájení s cílem vybudovat datová centra nové generace s nízkými emisemi uhlíku.

Produkty na míru pro každý scénář

S rozsáhlou nabídkou produktů, včetně prefabrikovaných modulárních řešení datových center, základních komponent od napájení , chlazení až po DCIM.

Osvědčený globální úspěch

Plnění digitální transformace různých oblastí podnikání od telekomunikací, poskytovatelů internetových služeb až po finanční dopravu a výrobu, což zaručuje maximální výkonnost ve všech scénářích.

Integrace digitálních technologií a technologií výkonové elektroniky, vývoj čisté energie a digitalizace energetiky jako hnací síla energetické revoluce pro lepší a ekologičtější budoucnost.

Produkty

FusionDC1000C

prefabrikované modulární DC řešení pro nastavení DC bez nutnosti stavby. Řešení lze použít pro Carrier Colo DC, Headquarter EDC, Cloud DC, AI výpočetní centrum atd.
Zkracuje dobu uvedení na trh (TTM) na polovinu. Integruje inteligentní řešení chlazení a napájení s technologiemi AI, které zlepšují PUE a pomáhají zákazníkovi vybudovat ekologické, jednoduché, inteligentní a spolehlivé DC.

Huawei FusionModule2000

je použitelný pro scénáře vnitřních datových center, které se vyznačují jednoduchým designem a vysokou přizpůsobivostí budově. Splňuje požadavky na nasazení datových center v různých odvětvích, jako jsou podniky, finančnictví, vlády a operátoři.

FusionModule2000 je vysoce integrované řešení s modulárním designem, které zahrnuje napájení, chlazení, rack a konstrukci, kabeláž a systém správy v rámci jednoho modulu a splňuje požadavky na rychlé dodání a nasazení na vyžádání.

FusionPower6000

FusionPower6000 integruje plnohodnotné napájecí spoje od transformátoru středního napětí až po napáječ zátěže a zajišťuje tak integrované napájení a distribuci na úrovni MW pro velká datová centra.

Integrovaná konstrukce a komponenty s vysokou hustotou jsou integrovány tak, aby se zmenšila plocha. Prefabrikace a deinženýring zkracují dobu nasazení. iPower inteligentní funkce zajišťující bezpečnost systému.

UPS2000-G

UPS2000-G je napájecí řešení pro mikrodatová centra a kritické scénáře napájení.
Jedná se o online systém s dvojitou konverzí, který bezpečně dodává nepřerušované, vysoce kvalitní střídavé napájení a může být namontován na věži nebo v racku.

UPS5000-A

UPS5000-A (30-600 kVA) je věžová UPS pro střední a velká datová centra a kritické scénáře napájení.

Tato řada je UPS s dvojitou online konverzí a vyznačuje se vysokou spolehlivostí, účinností až 96 % a vysokou hustotou výkonu.

Potřebujete
odbornou konzultaci?

Vyplňte formulář a my se Vám co nejdříve ozveme.

Formulář
Zajímá vás více informací?
Jiří Falta

Jiří Falta

Key Account Manager
Garland, Huawei

Jiří Falta

Key Account Manager
Garland, Huawei