Lenovo storage

Snadná správa, jednoduché škálování ,vždy k dispozici.

Zpět

Spolehněte se na řešení úložiště podnikové třídy od společnosti Lenovo. Naše produkty se přizpůsobí vašim rostoucím virtuálním prostředím, vejdou se do vašeho stávajícího rozpočtu a zajistí, že data budou připravena, kdykoli je budete potřebovat.

Storage úložiště Lenovo

Optimalizujte výkon a zabezpečení svého firemního IT s Lenovo storage řešeními. Specializujeme se na dodávku špičkových úložišť, která splňují nejvyšší nároky na kapacitu, rychlost a bezpečnost dat. Ideální pro velké firmy, které potřebují spolehlivý základ pro své kritické aplikace a rychlý přístup k informacím. S Lenovo storage získáte nejen výkonné technologie, ale také jistotu, že vaše data jsou v bezpečí a vždy dostupná.

Unifikované úložiště

Optimalizujte, zrychlete a konsolidujte své prostředí pomocí SAN a NAS v jednom systému.

Blokové úložiště

Snadno použitelné a cenově dostupné úložiště SAN (Storage Area Network) s pokročilými možnostmi, které lze integrovat do stávající infrastruktury nebo založit novou.

DAS úložiště

Úložiště JBOD a rozšiřující jednotky poskytují flexibilní, cenově výhodné a vysokokapacitní úložiště. Ideální pro prostředí s omezeným prostorem a pro zákazníky citlivé na náklady.

Páskové úložiště

Pásková technologie je jedním z energeticky nejúčinnějších, nejbezpečnějších a nejpřenosnějších řešení pro dlouhodobé ukládání dat. Společnost Lenovo nabízí široký výběr produktů pro pásková úložiště, které vyhoví vašim potřebám.

Potřebujete
odbornou konzultaci?

Vyplňte formulář a my se Vám co nejdříve ozveme.

Formulář
Zajímá vás více informací?
David Vambera

David Vambera

System Engineer
Lenovo

David Vambera

System Engineer
Lenovo